WEB MODUL ZA NAPREDNO IZVEŠTAVANJE

SVE BITNE INFORMACIJE NA DOHVAT RUKE

Napredno izveštavanje je ključni deo vašeg elektronskog poslovanja. Dashboard je modul za napredno izveštavanje, koji menadžeru i komercijalisti vašeg preduzeća olakšava posao, čini dostupnim sve bitne informacije i pojednostavljuje donošenje odluka.

ŠTA OVAJ MODUL OMOGUĆAVA?

null
ORGANIZOVANJE INFORMACIJA ZA INTERNE POTREBE MENADŽMENTA I KOMERCIJALE
Icon-25
DASHBOARD ZA KUPCE ZA UPIT O SOPSTVENOM PROMETU
null
UPOTREBU MODULA NEZAVISNO OD PLATFORME
null
PREGLED POTRAŽIVANJA PO DANIMA KAŠNJENJA NA NIVOU PREDUZEĆA I NA NIVOU KUPCA
null
PREGLED ZALIHA I PRODAJE
null
PRECIZAN PREGLED ODNOSA PREMA KUPCU ILI DOBAVLJAČU (PROMET, POTRAŽIVANJE, PRAĆENJE ROBE I SLIČNO)
null
PREGLEDNO PRAĆENJE POSLOVANJA KOMPANIJE I DETALJAN PRIKAZ FINANSIJSKOG STANJA
Kako do ispravnih poslovnih odluka i poslovanja koje se ne otrže kontroli?
Preuzmite BESPLATNO e-brošuru
Saznajte sve o PolarisBS Dashboard-u – alatu za poslovno izveštavanje uz koji ste uvek dobro informisani i sigurni u svoje poslovne odluke
Brošura o PolarisBS modulu za napredno izveštavanje menadžera

ŠTA DOBIJATE?

Uz modul za napredno izveštavanje, finansijska slika kompanije, zaduženja, odnosi prema saradnicima, informacije o zalihama i prodaji su pregledni i sistematizovani, zbog čega menadžment kompanije može brže i lakše da donosi prave poslovne odluke.

Zaduženja možete da pratite i po danima kašnjenja, na nivou preduzeća i na nivou kupca.

Ovaj modul vam u svakom trenutku čini dostupnim podatke o finansijskom stanju kupca ili dobavljača. Jednostavno i brzo pristupate saldu po kontima, možete da vidite svačije kartone, otvorene stavke, kašnjenja sa plaćanjem i slične informacije.

Ovo značajno određuje vašu komunikaciju i vaše pozicije sa kupcima. Pored toga, vidite sve podatke o prometu robe po kupcima ili dobavljačima sistematizovano vremenski (po mesecima) ili po prodajnim mestima.

Modul za napredno izveštavanje daje vam detaljne izveštaje o zalihama i prodaji, omogućava praćenje poslovanja po loyalty card sistemu, omogućava uvid u ukupno finansijsko stanje preduzeća uz detaljni pregled po mesecima.

Ovaj modul je dragocen u situacijama kada treba brzo reagovati i doneti odluke koje su utemeljene na objektivnom stanju poslovanja. Bilo da se odluke donose samostalno ili timskim razmatranjem situacije, uvid u trenutno stanje, uz izveštaje o rezultatima poslovanja u prethodnim mesecima je od izuzetnog značaja.

U svakom poslovanju, prave informacije su ključne i presudne. Pomoću ovog modula, komercijalisti i menadžeri vide dashboard (kontrolnu tablu) koja izlistava izveštaje uz grafikone i različite filtere. Ovakav prikaz izveštaja čini informacije preglednim i jasnim, bez obaveze da oni koji se koriste ovim modulom poznaju način rada drugih PolarisBS modula.

KADA DA ODABERETE OVAJ MODUL?

U pitanju je napredan modul koji sistematizuje vaše poslovanje i sve bitne podatke čini pristupačnim i preglednim. Na osnovu njega, zaposleni bolje upoznaju rad kompanije, imaju na raspolaganju informacije koje bi inače mogle da im promaknu, zbog čega su njihovi poslovni potezi sigurniji i utemeljeni na objektivnim činjenicama.

Prilagodite se zahtevima naprednog elektronskog poslovanja uz PolarisBS poslovnu aplikaciju

Zakažite BESPLATNE konsultacije i pronađite najbolju kombinaciju modula za vaše poslovanje