Get Adobe Flash player

e-Poslovanje

 

Karakteristike

Dostupnost - servis je dostupan na Internetu, pa tako možete voditi poslovanje od kuće, iz kancelarije, ili bilo kog mesta gde Vam zatrebaju podaci.

Bezbednost - dvostruka kontrola autorizacije: prvi nivo za sam servis, drugi nivo za aplikacije

Dodela prava - sami određujete prava nad modulima, pa tako radnici ili klijenti imaju pristup samo onim podacima koji su im potrebni za rad.

Nema početnih ulaganja u hardver i softver - celo poslovanje se vrši na našim serverima, pa na strani klijenta nije neophodno unapređivanje računarskih sistema, ne treba kupovati nove licence, nema potrebe za obezbeđivanjem servera.

Servis radi sa Windows prozorima - za razliku od sličnih rešenja, obezbedili smo način da se zadrži komfor i način rada Windows okruženja, tj. programi e-Poslovanja su ista ona koja se inače instaliraju na lokalne Windows računare.

Sigurnosne kopije podataka su naša briga - pošto su podaci poslovanja na našim serverima, podrazumeva se da za iste odgovaramo, tj. snimamo backup svakog dana na posebnu lokaciju.

Klijent i računovođa pristupa istoj bazi - eliminišu se zastoji zbog prenosa podataka do knjigovođe radi obrade, obrađeni podaci su trenutno dostupni svim učesnicima.